POLÍTICA DE PRIVACITAT

LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT

 1. QUI SOM

Som CULETS DE TELA i tractem les teves dades personals com a Responsable del tractament. Això vol dir que ens fem càrrec de com usar i protegir les teves dades.

 1. PER A QUÈ USEM LES TEVES DADES?

 Usarem les teves dades (obtingudes online o en persona), entre altres finalitats, per a gestionar la compra de productes o serveis, atendre les teves consultes així com per a, en cas que ho desitgis, enviar-te les nostres comunicacions personalitzades.

 1. PER QUÈ ELS USEM?

Estem legitimats per a tractar les teves dades per diferents motius. El principal, és que necessitem tractar-los per a executar el contracte que acceptes amb nosaltres en fer una compra o gaudir d’algun dels nostres serveis o funcionalitats, encara que hi ha altres raons que ens legitimen a això, com l’interès a atendre les teves consultes o el consentiment que ens prestes per a enviar-te nostres newsletter, entre altres.

 1. AMB QUI COMPARTIM LES TEVES DADES?

Compartim les teves dades amb empreses de transport per tal de gestionar l’enviament de la compra dels nostres productes o serveis i atendre les teves necessitats.

 1. ELS TEUS DRETS.

Tens dret a accedir, rectificar o suprimir les teves dades personals. En alguns casos, també tens altres drets, per exemple, a oposar-te al fet que usem les teves dades o a portar-los, com t’expliquem detalladament més a baix.

Et convidem a llegir la nostra Política de Privacitat completa a continuació per a entendre detalladament l’ús que farem de les teves dades personals i els drets dels quals disposes en relació amb aquests.

ABANS DE COMENÇAR…

– En aquesta Política de Privacitat trobaràs tota la informació rellevant que aplica a l’ús que fem de les dades personals dels nostres clients i usuaris, amb independència del canal o mitjà (online o en persona) de CULETS DE TELA a ESPANYA que utilitzis per a interactuar amb nosaltres.

– Som transparents sobre el que fem amb les teves dades personals, perquè entenguis les implicacions dels usos que duem a terme o els drets dels quals disposes en relació amb les teves dades:

o Posem a la teva disposició de manera permanent tota la informació en aquesta Política de Privacitat que pots consultar quan ho estimis oportú.

– Alguns noms que usarem en aquesta Política de Privacitat:

o Quan parlem de la nostra Plataforma, ens referirem en general a qualsevol dels canals o mitjans digitals o en persona que hagis utilitzat per a interactuar amb nosaltres, els principals són:

La nostra Web, www.culetsdetela.cat

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES? 

El responsable del tractament de les teves dades és:

– Margarita Martínez Canòs que actualment opera a Espanya la venda de productes de la marca CULETS DE TELA.

lo Adreça postal: amb domicili en Avinguda Països Catalans 216, 08186 Lliçà d’Amunt (Barcelona) i NIF 40961085V, amb telèfon  i correu electrònic info@culetsdetela.cat En altres paraules, CULETS DE TELA (d’ara endavant, “Nosaltres”), és el Responsable del tractament. Això vol dir que ens fem càrrec de tractar i protegir les teves dades personals.

 1. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

Depenent dels productes, serveis o funcionalitats dels quals vulguis gaudir a cada moment necessitarem tractar unes dades o altres, que en general seran, segons el cas, els següents:

– les teves dades identificatives (per exemple, el teu nom, cognom, idioma i país des del qual interactues amb nosaltres, dades de contacte, etc);

– informació econòmica i transaccional (per exemple, les teves dades de pagament o de targeta, informació sobre les teves compres, comandes, devolucions, etc.)

Recorda que, quan et demanem que emplenis les teves dades personals per a donar-te accés a alguna funcionalitat o servei de la Plataforma, marcarem alguns camps com a obligatoris, ja que són dades que necessitem per a poder prestar-te el servei o donar-te accés a la funcionalitat en qüestió. Si us plau, tingues en compte que si decideixes no facilitar-nos aquestes dades, és possible que no puguis gaudir d’aquests serveis o funcionalitats.

Depenent de com interactuis amb la nostra Plataforma, tractarem les teves dades personals per a les següents finalitats:

FINALITATS

Per al desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o d’aquesta finalitat inclou el tractament de les teves dades per a, principalment: Contactar amb tu a relació a actualitzacions o comunicacions informatives relacionades.

– Gestionar el pagament dels productes que compris.

– Activar els mecanismes necessaris amb objecte prevenir potencials fraus contra tu i

contra Nosaltres durant el procés de compra. Si considerem que l’operació pot ser fraudulenta, aquest tractament pot tenir com a conseqüència el bloqueig de la transacció.

– Gestionar possibles devolucions una vegada hagis realitzat una compra i gestionar sol·licituds d’informació sobre la disponibilitat de peces, reserves de productes a través de la Plataforma, segons aquestes opcions es trobin disponibles a cada moment.

 1. Amb finalitats de facturació i per a posar a la teva disposició els tiquets i factures de les compres que hagis realitzat en la Plataforma.
 2. Només tractem les dades personals que siguin estrictament necessaris per a gestionar o resoldre la teva sol·licitud o petició
 3. Anàlisi d’usabilitat i de qualitat per a la millora dels nostres serveis. Si accedeixes a la nostra Plataforma, t’informem de què tractarem les teves dades de navegació per a fins analítics i estadístics, és a dir, per a entendre la forma en la qual els usuaris interactuen amb la nostra Plataforma i així ser capaces d’introduir millores en aquesta.
 4. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

La base legal que ens permet tractar les teves dades personals també depèn de la finalitat per a la qual els tractem, segons l’explicat a continuació:

Legitimació

 1. Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis

El tractament de les teves dades és necessari per a l’execució del contracte de compravenda o de prestació de serveis que ens vinculi amb tu.

És possible que alguns tractaments de dades associades al procés de compra s’activin únicament perquè tu el sol·licitis o ens autoritzis, com és el cas de l’emmagatzematge de les dades de pagament (targeta) . En aquests casos, la base sobre la qual tractem les teves dades és el teu propi consentiment.

Considerem que tenim un interès legítim per a realitzar les comprovacions necessàries per a detectar i prevenir possibles fraus quan realitzes una compra. Entenem que el tractament d’aquestes dades resulta positiu per a totes les parts que intervenen quan es produeix el pagament d’una compra i en particular per a tu ja que ens permet posar mesures per a protegir-te contra intents de frau realitzats per tercers.

 1. Atenció al Client

Considerem que tenim un interès legítim per a atendre les sol·licituds o consultes que ens plantegis a través dels diversos mitjans de contacte existents. Entenem que el tractament d’aquestes dades resulta també beneficiós per a tu en tant que ens permet poder atendre’t adequadament i resoldre les consultes plantejades.

Quan ens contactis, en particular, per a la gestió d’incidències relacionades amb la teva comanda o el producte/ servei adquirit a través de la Plataforma, el tractament és necessari per a l’execució del contracte de compravenda.

Quan la teva consulta estigui relacionada amb l’exercici dels drets sobre els quals t’informem més a baix, o amb reclamacions relacionades amb els nostres productes o serveis, la qual cosa ens legitima per a tractar les teves dades és el compliment d’obligacions legals per part nostra.

 1. DURANT QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

El termini de conservació de les teves dades dependrà de les finalitats per a les quals els tractem, segons l’explicat a continuació:

 1. Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o serveis

Tractarem les teves dades durant el temps necessari per a gestionar la compra dels productes o serveis que hagis adquirit, incloent possibles devolucions, queixes o reclamacions associades a la compra del producte o servei en particular.

En algunes ocasions, únicament tractarem les dades fins al moment en què tu decideixis, com és el cas de les dades de pagament (targeta).

 1. Atenció al Client

Tractarem les teves dades durant el temps que sigui necessari per a atendre la teva sol·licitud o petició.

 1. COMPARTIREM LES TEVES DADES AMB TERCERS?

Per a complir les finalitats indicades en la present Política de Privacitat, és necessari que donem accés a les teves dades personals a terceres parts que ens donin suport en els serveis que t’oferim, a saber:

Entitats financeres

Entitats de detecció i prevenció de frau

Proveïdors de serveis tecnològics

Proveïdors i col·laboradors de serveis de logística, transport i lliurament

 1. QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES TEVES DADES?

Ens comprometem a respectar la confidencialitat de les teves dades personals i a garantir-te l’exercici dels teus drets. Pots exercitar-los sense cap cost escrivint-nos un correu electrònic a la nostra adreça info@culetsdetela.cat, simplement indicant-nos el motiu de la teva sol·licitud i el dret que vols exercitar. En cas que ho considerem necessari per a poder identificar-te, podrem sol·licitar-te còpia d’un document acreditatiu de la teva identitat.

En particular, independentment de la finalitat o la base legal en virtut de la qual tractem les teves dades, tens dret a:

Demanar-nos accés a les dades dels quals disposem de tu.

Demanar-nos que rectifiquem les dades dels quals ja disposem. De totes maneres, tingues en compte que, en facilitar-nos activament les teves dades personals per qualsevol via, garanteixes que són certs i exactes i et compromets a notificar-nos qualsevol canvi o modificació d’aquests.Si us plau, recorda que per regla general només has de facilitar-nos les teves pròpies dades personals, no els de tercers, excepte en el permès en aquesta Política de Privacitat.

Demanar-nos que Suprimim les teves dades en la mesura en què ja no siguin necessaris per a la finalitat per als quals necessitem tractar-los segons t’hem informat més amunt, o en què ja no comptem amb legitimació per a fer-ho.

Demanar-nos que limitem el tractament de les teves dades, la qual cosa suposa que en determinats casos puguis sol·licitar-nos que suspenguem temporalment el tractament de les dades o que els conservem més enllà del temps necessari quan puguis necessitar-lo.

Si ens has proporcionat el teu consentiment per al tractament de les teves dades per a qualsevol finalitat, també tens dret a retirar-ho en qualsevol moment. Algunes de les formes en les quals pots retirar el teu consentiment estan explicades en l’apartat 2 en el qual expliquem per a quines finalitats tractem les teves dades.

Quan la nostra legitimació per al tractament de les teves dades sigui el teu consentiment o l’execució del contracte, segons l’explicat en l’apartat 3, també tindràs dret a sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals. Això significa que tindràs dret a rebre les dades personals que ens hagis facilitat en un format estructurat, d’ús comú i llegible per una màquina, per a poder transmetre-ho a una altra entitat directament, sempre que tècnicament sigui possible.

D’altra banda, quan el tractament de les teves dades estigui basat en el nostre interès legítim, també tindràs dret a oposar-te al tractament de les teves dades.

 1. QUÈ PASSA SI ENS FACILITES DADES DE TERCERS?

Si ens proporciones Dades Personals de terceres persones, garanteixes haver-los informat sobre les finalitats i la forma en la qual necessitem tractar les seves dades personals.

 1. CANVIS A la POLÍTICA DE PRIVACITAT

És possible que modifiquem la informació continguda en aquesta Política de Privacitat quan ho estimem convenient. En cas que ho fem, t’ho notificarem a la teva adreça de correu electrònic quan el canvi en qüestió sigui significatiu envers la teva privacitat, de manera que puguis revisar els canvis, valorar-los i, si escau, oposar-te o donar-te de baixa en algun servei o funcionalitat. En qualsevol cas, et suggerim que revisis aquesta Política de Privacitat de tant en tant per si hi hagués canvis menors o introduïm alguna millora interactiva, aprofitant que sempre la trobaràs com a punt permanent d’informació en la nostra Web.

 1. INFORMACIÓ SOBRE COOKIES

Utilitzem cookies i dispositius similars per a facilitar la teva navegació en la Plataforma, conèixer com interactues amb Nosaltres i, en determinats casos, poder mostrar-te publicitat en funció dels teus hàbits de navegació. Si us plau, llegeix la nostra Política de Cookies per a conèixer amb major detalli les cookies i dispositius similars que usem, la seva finalitat i una altra informació d’interès.

 

Cistella de la compra