10 CONSELLS PER OPTIMITZAR EL RENTAT

10 CONSELLS PER RENTAR ELS BOLQUERS DE TELA

 1. Podem deixar assecar els bolquers una mica a l’aire lliure abans de ficar-los al gibrell mentre esperem a rentar-los. Com menys humitat acumulada millor.
 2. Si teniu el gibrell a l’exterior, de cara a l’estiu s’ha de vigilar que no entrin mosques o d’altres insectes. Per evitar-ho podem posar un tros de tovallola o drap vell amb unes gotes d’arbre del te.
 3. Si no tenim suficients bolquers per fer una rentadora podem afegir-hi roba petita del nadó, alguna granota (bodie), mitjons, roba interior, etc. per aprofitar la rentada. Evitarem barrejar-ho amb tovalloles, llençols o roba gran on puguin quedar atrapats.
 4. Els programes que millor van solen ser els de “antial·lèrgies” o “higiene extra”, ja que fan servir força aigua en els esbandits que ens garantirà que no queden restes de detergent.
 5. Recordeu llegir sempre les etiquetes i recomanacions del fabricant per assegurar-vos que ho esteu fent be!
 6. El percarbonat de sodi no fa malbé al medi ambient ja que quan entra en contacte amb l’aigua se separa entre aigua oxigenada i carbonat de sodi.
 7. No afegiu mai lleixiu ni altres productes que puguin adherir-se als teixits dels bolquers, això els malmet i en redueix la vida útil.
 8. El millor és observar es primeres vegades que renteu els bolquers per si en el darrer centrifugat queda espuma al bombo: llavors haurem de fer un esbandit extra. Penseu en afegir una mica menys de detergent la propera vegada, fins que trobeu la quantitat òptima.
 9. Les cremes pel culet del nadó solen ser greixoses i poden deixar restes al teixit dels absorbents. És el que en diem que “bloqueja les fibres” i poden donar lloc a menys absorbència, taques, o males olors. Si necessiteu fer-les servir podeu posar un folre de cel·lulosa per evitar el contacte directe. Si ja n’heu fet servir o us heu despistat, podeu fer un “decapat” de l’absorbent per deixar-lo a punt. Una alternativa a les cremes son els olis vegetals (ametlla, oliva, coco, rosa mosqueta…). Aquests son perfectament aptes i igualment respectuoses amb el medi i la pell del nadó.
 10. El tractament amb paracetamol (Apiretal ®) pot fer que l’absorvent quedi tacat. No us amoineu, acabarà marxant amb el temps.

Moltes gràcies per llegir-nos. Si aquest post t’ha resultat útil, comparteix! Esperem que els consells per rentar els bolquers de tela us hagin ajudat.

I si teniu dubtes en parlem!

I si voleu compartir què us ha funcionat a vosaltres deixeu-nos un comentari. Gràcies!

1 comentari a “10 CONSELLS PER OPTIMITZAR EL RENTAT”

 1. Pingback: tipus bolquers tela

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Cistella de la compra