Vols vendre els bolquers que ja no necessites?

Gràcies per triar Culets de Tela com a lloc per vendre els teus bolquers de tela usats.
Valorem la teva participació en l’ús de bolquers reutilitzables i estem encantats de poder oferir-los a altres famílies. Clica a sota per omplir el formulari. 

A Culets de Tela, volem assegurar-nos que tot el procés de compra-venda sigui clar i satisfactori per a totes les parts involucrades. A continuació, t’expliquem com funcionarà el procés:

1.

Un cop rebem la informació detallada sobre els bolquers que vols vendre, revisarem les dades i establirem un preu pels bolquers que considerem que es poden vendre a Culets de Tela. Aquest preu serà comunicat a la venedora perquè decideixi si està d’acord amb ell. Per això és important que detallis al màxim l’estat dels bolquers.

 

2.

Si estàs d’acord amb el preu proposat, seràs responsable d’enviar-nos els bolquers a càrrec teu. Si vols utilitzar un servei de seguiment o assegurança per al paquet per garantír l’entrega, és decisió teva.

 

3.

Un cop rebuts els bolquers, revisarem l’estat dels mateixos per assegurar-nos que coincideix amb la descripció que has proporcionat. Si els bolquers estan en l’estat indicat, procedirem al pagament acordat en un termini d’un mes.

 

4.

El pagament es realitzarà mitjançant Bizum al número de telèfon que has proporcionat, si vols algun altre mètode, ho has d’indicar a observacions.

 

5.

En cas que els bolquers no coincideixin amb l’estat indicat, et contactarem per tal de resoldre-ho. Si desitges que et retornem els bolquers, seràs responsable dels costos d’enviament de retorn.

 

6.

Agraïm la teva confiança i col·laboració en aquest procés de compra-venda de bolquers de tela. Si tens alguna pregunta o requeriment especial, no dubtis en indicar-ho a l’apartat d’observacions. Estarem encantades d’ajudar-te en tot el possible.

 

Moltes gràcies de part de Culets de Tela. Esperem que aquesta experiència sigui satisfactòria per a tu i per a les altres famílies que es beneficiaran dels bolquers reutilitzables que ens has proporcionat.

Cistella de la compra